Werken met mij

Sparringpartner

Regelmatig wordt ik ingehuurd als tijdelijke  sparringpartner voor projectleiders of managers die nieuw zijn in het mbo onderwijs. Veranderprojecten in het onderwijs zijn vaak complex, de projectleider heeft veel ballen in de lucht te houden. Hoe verbind je het operationele met het tactische en strategische niveau? Hoe zorg je voor meetbare voortgang op de doelstellingen? Wanneer grijp je wel of niet in? Met plezier ben ik tegenwoordig zelf deze sparringpartner voor projectleiders, managers, directeuren die zich bezighouden met onderwijsvernieuwing.

Dagvoorzitter

Niets mooier dan een soepel lopende conferentie waarin alle sprekers het best tot hun recht komen, de onderwerpen op een mooie en natuurlijke manier met elkaar verbonden worden, waar ruimte is voor humor en warmte. Ik ga graag met je in gesprek hoe we jouw studiedag of evenement net dat beetje extra kunnen geven.

Presentator/Keynote

Speciaal voor jouw event verzorg ik een presentatie of keynote over het mbo of met een speelse link naar onderwijsvernieuwing. Op bedrijfsevenementen vertel ik graag over het mbo en hoop ik te inspireren om de samenwerking nog sterker op te zoeken. Ik zet docenten graag aan het denken over hun eigen rol in hun school, ‘ook jij bent een innovator!’, en hoe je dat aan kunt pakken. Bel me gewoon op om even te sparren, dan komen we al snel op een toffe insteek.

Voorzitter of lid commissie

Mijn ervaring in alle lagen van het onderwijs op operationeel, tactisch en strategisch niveau maakt mij een waardevol lid van een raad, commissie of jury. Als commissielid denk ik graag mee over onderwijsvernieuwing, professionalisering, digitale transformatie en veranderprocessen. Als voorzitter ben ik onderzoekend en bevragend. Ik werk pragmatisch, origineel en efficiënt.

Dagschrijver

Ik ben graag de ‘vlieg op de wand’ van een (onderwijs gerelateerde-) vergadering, conferentie of ander evenement. We overleggen van tevoren naar welke workshops ik ga, welk deel van een vergadering ik bijwoon of je geeft me de vrije hand. Aan jullie de keuze waar de blogs gepubliceerd worden.