About

Sinds oktober 2019 ben ik Senior Adviseur Onderwijsvernieuwing bij ROC van Amsterdam-Flevoland, de grootste mbo-school van Nederland. Wat een heerlijke, dynamische omgeving met fijne, gepassioneerde en inspirerende collega’s. Daarnaast ben ik actief in het ‘Doorpakken op digitalisering in het mbo’ – team Leermiddelen, met een bijzondere passie voor Open Leermateriaal. We moeten toch met elkaar veel meer prachtig leermateriaal gratis en open toegankelijk kunnen maken voor andere docenten, studenten, leerlingen?

Voorheen heb ik 11 jaar met veel plezier bij ROC Midden Nederland gewerkt als docent Engels, projectleider Blend-it, P&O partner ROC Academie. Tijdens mijn Master Leren&Innoveren heb ik definitief de smaak van onderwijsvernieuwing, docentprofessionalisering en digitale transformatie te pakken. En in de twee jaar dat ik parttime bij Kennisnet en MBO Digitaal heb mogen werken heb ik mijn landelijke netwerk enorm kunnen uitbreiden, ik vind het heerlijk om met collega’s van andere mbo’s samen te werken en te sparren.

Af en toe verzorg ik een presentatie of workshop over Open Leermaterialen, ‘Elke docent is een innovator’, microlearning, video in het onderwijsontwerp of i-coaches. Interesse? Neem gewoon even contact op! (graag via mail of LinkedIn).

pascalvandekaa@gmail.com – p.koole@rocva.nl