Grensgangersdag ROC van Amsterdam | Flevoland

Wat een mazzeltje voor iemand die net op 1 oktober begonnen is bij deze organisatie: de eerste editie van de ‘Grensgangersdag’! Gelukkig had ik viavia de uitnodiging net op tijd ontvangen want er was maar plek voor 50 onderwijsvernieuwers.. En toch kwamen 60 collega’s opdagen, ondanks de ‘waarschuwing’ dat je er de hele vrijdag bij moest zijn. Dat is nog eens grenzen verleggen! Een hele gave, bruisende dag voor mensen met een passie om ons onderwijs nòg beter te maken, te experimenteren en te innoveren. En voor mij persoonlijk een superkans om collega’s te leren kennen en mijn agenda voor de komende tijd te vullen met interessante afspraken.

Het viel mij op hoe positief onze gesprekspartners reageerden op het feit dat wij met zijn tweëen (Roger van Mierlo was ook illegaal mee:-) )  vanuit de dienst ict/innovatie aanwezig waren. En ook hoe nieuwsgierig men is naar manieren waarop technologie hun innovatieve plannen zou kunnen ondersteunen/waarmaken.

De organisatie liet ons naast verbinden ook terugblikken op de geschiedenis, reflecteren op onze passie, werk en doelen, op zoek gaan naar maatjes en manieren om deze te versterken en vooral veel lol met elkaar hebben. Precies de goede ingredienten om een kanteling teweeg te brengen.

Bij deze een sfeerimpressie van een onvergetelijke start die smaakt naar meer, ik heb zin in het vervolg! Alma Kerling en innovatieteam: Bedankt!!