Bedankt ROC Midden Nederland!

Afgelopen maandag was officieel mijn laatste werkdag bij ROC Midden Nederland. In 2008 begonnen als docent Engels bij de opleiding Social Work, via Beauty College naar de ROC Academie. Altijd heb ik de ruimte gevoeld en gekregen om mij verder te ontwikkelen en mijn wereld te vergroten. Met de detachering naar Kennisnet werd mijn wereld letterlijk groter en dat heeft ertoe bijgedragen dat ik zin kreeg in een nieuwe uitdaging.

Vorige week hebben zo’n 30 lievelingscollega’s vanuit de hele organisatie mij ‘uitgeborreld’ en dat was voor mij echt een gedroomd afscheid. In het bijzonder heb ik Toke de Bruin, Frank van de Haar, Jan Nieuwenhuizen, Ebby Pelsma, Marij van Puijenbroek en Esther Widdershoven bedankt voor hun steun, stimulans en vertrouwen in mij. En natuurlijk mijn Academieteam Ilse, Suzanne, Taco, Esmeralda, Carla, Tamara, Laura, want de afgelopen vijf jaar zijn wel echt de gaafste jaren geweest. Dank ook aan alle collega’s van ROCMN die zich elke dag met hart en ziel inzetten om het onderwijs van onze mbo-studenten elke dag een beetje beter te maken, ik hoop dat ik daar mijn steentje aan bij heb gedragen!

Na afscheid ook meteen een nieuw begin, afgelopen dinsdag werd ik welkom geheten door mijn nieuwe team van Dienst Functioneel Beheer & Innovatie bij ROC van Amsterdam | Flevoland. Mijn ex-collega’s hebben mij ‘warm overgedragen’ met sjaal, tijger, sokken, ballon, geurtjes etc. De stuiterballen zijn in dit team erg welkom:-)

Kernwoorden van mijn eerste werkdagen: dynamiek, humor, energie, superafwisselend, nieuwsgierig. Volgens mij ga ik weer een geweldige en leerzame tijd tegemoet.